Algemene voorwaarden Ameland-Actief:

Kampvuur.

Boeking
a) Een reservering van een kampvuur kan online of telefonisch worden geboekt.
b) Nadat de reservering besproken is wordt deze definitief ingepland door onze planner.
c) Bij het maken van de reservering is het aan de aanvrager om de gegevens/informatie correct door te geven. Ameland-Actief kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het doorgeven van onjuiste informatie.

Kampvuur
a) Het kampvuur is beschreven zoals op de site en duurt 1 uur tot 1,5uur. Dit is mede afhankelijk van de windkracht. Het kan zijn dat het korter of langer duurt.
b) Bij het kampvuur zijn geen stoelen en tafels aanwezig. Indien gewenst kan dit in overleg worden geregeld.
c) U dient altijd te luisteren naar de instructies van Ameland-Actief. Vuur is en blijft altijd gevaarlijk! Denk aan het houden van voldoende afstand, niet in de wind van de vuurrichting gaan staan enz enz. Bij het negeren van deze adviezen kan Ameland-Actief niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade of andere gevolgen.

Tijdstip
a) zorg ervoor dat u op het afgesproken tijdstip aanwezig bent. Het liefst iets eerder.
b) Mocht u verlaat zijn, neem dan contact op met Ameland-Actief zodat wij op de hoogte zijn.
c) We hebben vaak meerdere kampvuren op één avond. Mocht u te laat komen zonder ons te informeren dan kan het zijn dat u nog langer moet wachten omdat we eerst naar een andere reservering gaan. In het ergste geval kan uw kampvuur helemaal niet meer doorgaan maar bent u wel de verschuldigde kosten kwijt.

Betaling en Annuleren
a) Annuleren kan kosteloos tot op de dag zelf tot 15.00uur. Bij annulering na 15.00uur bent u de volledige kosten aan ons verschuldigd.
b) Ameland-Actief behoudt het recht om op een later tijdstip het kampvuur te annuleren.
c) Betaling kan per contante betaling of per pinbetaling tijdens het kampvuur zelf, of (in sommige gevallen) op rekening. Vooraf wordt afgesproken op welke manier u betaalt.