Wie zijn wij?A rend Visser is een geboren en getogen Amelander. Op 1 januari 2005 is hij gestart met het organiseren van de eerste nieuwjaarsduik op Ameland. Dit smaakte naar meer en hij begon zijn activiteiten uit te breiden naar o.a. het organiseren van personeel- en bedrijfsuitjes. Nu, jaren later is Ameland-Actief uitgegroeid tot een waardig organisatie- en evenementenbureau op Ameland. Met evenementen zoals de nieuwjaarsduik & het kerstboomwerpen, kampvuren op het strand, diverse arrangementen voor bedrijven en het verzorgen van drukwerk doet Ameland Actief zijn naam eer aan: ACTIEF!


Esther
Visser


D eze vrolijke, van oorsprong Brabantse, dame is in de zomer van 2005 aan komen waaien op Ameland. Ze zou 6 weken vakantiewerk doen, maar ja, dan ontdek je een Amelander die niet naar Brabant wil verhuizen......Dan maar naar Ameland! Esther helpt waar kan mee met de voorbereidingen en de uitvoering van de activiteiten en evenementen. Als docent maatschappijleer & Duits op een v.o. school in Drachten heeft ze echter haar handen al erg vol.


Onze
vrijwilligers

Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?.

Nou, nergens! Wij zijn heel blij met onze vaste groep aan vrijwilligers die ons helpen tijdens de evenementen. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom. Want zeg nou zelf; het is toch superleuk om ruim 400 mensen het water in te zien duiken op 1 januari?

Ja, ik wil ook vrijwilliger worden!