Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Ameland-Actief met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Ameland-Actief verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Ameland-Actief worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Ameland-Actief aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Ameland-Actief aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Ameland-Actief opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Ameland-Actief alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Ameland-Actief niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites (links) die niet door Ameland-Actief worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Ameland-Actief uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Ameland-Actief worden onderhouden wordt afgewezen.

Colofon

Dit is de officiële website van Ameland-Actief.

Deze site verschijnt onder redactie en verantwoordelijkheid van Ameland-Actief.

De inhoud van deze website, zoals tekst- en beeldmateriaal, is copyright van Ameland-Actief, dan wel copyright van de respectievelijke eigenaar.

 

Concept, vormgeving en ontwikkeling van deze website

© 1 november 2011